Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pe-el

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem setki tematów itd. Ale takiego w miarę świeżego nie widziałem może jestem ślepy jak tak to nakierujcie mnie mianowicie gdzie na pl-u grają ludzie ? słyszałem że jakiś nowy serwer niby jest inflacja go już zeżarła czy nie ? ew. polećcie jakiś fajny hard priv i jeśli chodzi o $$ nie zamierzam ładować a jak już to nie wiele 

gQSkfLC.png

Opublikowano

Na kazdym serwie sporo graczy ale najwiecej na najnowszym jest. A jesli chodzi o priva to masz duzo do wyboru i zalezy jaki Ci wpadnie w oko.

Opublikowano

TBD ma dość dużo graczy ale i tak wolę klimat z priv'ów ;) Polecam ravie, ventea, pangea, balmora s2 (wyjdzie pod inną nazwą), invoria z powodu grywalności i mi się tam podobało :)

Opublikowano

na każdym serwerz na PLu gra dużo ludzi, szczególnie: Diumar, Samos, TBD, Negros

Najbardziej polecam Diumar

na allegro kupisz 500 kk za 35 zł i jesteś ustawiony :)

Opublikowano

na każdym serwerz na PLu gra dużo ludzi, szczególnie: Diumar, Samos, TBD, Negros

Najbardziej polecam Diumar

na allegro kupisz 500 kk za 35 zł i jesteś ustawiony :)

Na każdym gra dużo ludzi? To wejdź na Wetar, ew. Andros i zobacz ile tam gra ludzi np. O godz. 20 w dzień powszedni. Tak jest nowy serwer TBD, ale on już też powoli pustoszeje. Polecam ravia s2, ale najlepiej grać od września, bo teraz są tam mega lagi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...